Diegenen die regelmatig deelnamen aan de bekende Repertoiredagen weten dat Muziekuitgeverij Annie Bank altijd een grote vinger in de pap had. De draad wordt nu weer opgepakt met een Repertoiredag ?Engelse koormuziek en nog meer van klassiek tot pop? o.l.v. de bekende Engelse dirigent, componist, workshopleider en ex-King?s Singer Bob Chilcott op zaterdag 14 juni 2003 in Oosterbeek (bij Arnhem). De dag is bedoeld voor koordirigenten en andere goed van het blad af lezende zangers en zangeressen.

Het is geen echte studiedag, maar er wordt op ontspannen manier kennis gemaakt met het minder bekende en onbekende repertoire. Daarnaast is het fantastisch eens te werken onder leiding van een beroemdheid uit de internationale koorwereld. Je neemt er altijd iets van mee naar huis. Kortom: een dag om niet te missen!

De dag wordt georganiseerd door de Annie Bank Choral Group in samenwerking met Oxford University Press. De taal van de dag is Engels.

Een deelnameformulier met alle informatie over de dag kunt u vinden op de website van Muziekuitgeverij Annie Bank: http://www.anniebank.nl of aanvragen bij de Annie Bank Choral Group, Ambachtsweg 42, 1271 AM Huizen, telefoon 035-6958599, e-mail sales@anniebank.nl